Hej resenärer! 

Här kommer en hälsning med några spännande nyheter! Från september 2017 kommer jag att göra fler resor i egen regi. Under de senaste åren har det blivit 3-5 resor per år där jag har ansvarat för hotellbokning, transporter, försäljning och guidning. Det är väldigt roligt att skräddarsy resor och det är också fint att kunna resa med mindre grupper. Många moment på resan blir mycket bättre i små grupper.

Resorna kommer att presenteras via vår nya hemsida cyklavandra.se. Ni som har rest med oss tidigare kommer att få ett nyhetsbrev från vår portal där ni enkelt kan avsluta prenumerationen om ni vill. Alternativt tipsa vänner och bekanta med intresse för aktiva resor till de resmål som vi kan erbjuda.

Vi är tre erfarna guider och reseproducenter som kommer att samarbeta. Mina kollegor Pär och Åsa bor sedan länge i Barcelona och har under många år drivit företaget Active Spain. Fokus blir på aktiva resor, men under rubriken special kommer det att bli några enstaka resor med andra teman.

Resorna kommer att marknadsföras via vår stora kundbas, hemsida, sociala medier, nyhetsbrev och tidningssamarbeten. Våra resor kommer att vara väldigt attraktiva avseende pris/innehåll i jämförelse med våra konkurrenter.

Mina resor nedan är planerade för grupper med 8-20 personer, med max 15 för cykelresor. De flesta resorna nedan är resor som jag lett antingen som inhyrd guide eller helt i egen regi de senaste åren.

Fram till september 2018 planeras följande resor ledda av mig (Anders):

ResaDatumKommentar
Vandring Kroatien16 september 2017, 8 dagarfullbokad
Vandring Menorca och Mallorca24 september 8 dagar
Vandring på Tenerife och El Hierro27 oktober 10 dagar
Vandring i Peru med Inkaleden22 november 14 dagaralternativ med regnskogsäventyr
Cykla på Kubaprel 5-17 januari 2018 13 dagarmöjlighet till förlängning
Naturvandringar i Panama och Costa Ricaprel 20 januari, 14 dagar
Vandring Menorca och Mallorca27 april 8 dagar
Vandring i Dolomiternaslutet av juni 8 dagar
Vandring i Pyrenéerna från Frankrike till Spanien3 juli, 10 dagar

Om du har någon i din bekantskapskrets som du tror är intresserad så sprid gärna detta. Vi kan även specialsy resor till de resmål vi kan, vilket är många! Ingen grupp är då för liten. Pär och Åsa har även tagit fram vandringspaket där man vandrar på egen hand, främst i närheten av Barcelona med Costa Brava, Priorat och Pyrenéerna. Dessa har blivit väldigt populära. Ta en titt på hemsidan!

Från 2018 kommer jag att arrangera resor till södra Spanien med olika teman i små grupper. Fågelskådning, botanik, vandring, tranornas övervintringsplatser mm. Inom kort kommer jag också med en cykelresa till Sri Lanka och en till Nicaragua! Anmäl gärna om intresse finns.

Jag kommer att deponera pengar för lagstadgad resegaranti via Kammarkollegiet i god tid före resan till Mallorca och Menorca.

Hör gärna av er om ni har några som helst frågor eller funderingar! Och följ oss gärna på Facebook och Instagram så får du regelbundna uppdateringar från våra pågående resor och tips om nya resmål.

Hälsningar,

Anders Elmfors