Vi är glada att få presentera en mängd nya självguidade vandrings- och cykelresor runt om i Europa. Härliga resor till Slovenien, Italien, Spanien och Portugal! Under hösten och vintern har vi jobbat mycket med att utveckla den här delen av vår verksamhet då vi ser att det finns stort intresse att resa på egen hand men att ha allting uppbokat, en bra roadbook, kartor och GPS-spår som hjälp.

Vinvandring Piemonte & Barolo – Världskända vinregionerna Piemonte och Barolo har förutom sina makalösa viner även väldigt trevlig vandring.

Vincykling Piemonte – Piemonte är ett fantastiskt fint område för cykling – böljande gröna kullar med snöklädda alptoppar i bakgrunden, små landsvägar med lite trafik och jämnt utspridda byar med små caféer där det passar perfekt att ta en paus.

Vandring på Gran Canaria – helt uppdaterat och mycket bättre program med härligt tuffa vandringar på denna underskattade vandringsö.

Andalusiens Vita Byar – Med utgångspunkt från välkända byn Ronda har ni här en härlig cykelvecka mellan de vackra vita byarna i Andalusiens bergskedja Grazalema. En sinnenas vecka med härlig natur, god mat och trevliga människor – det bästa av den Spanska landsbygden helt enkelt!

Vingårdscykling Rioja – Rioja är som gjort för cykling med härligt böljande landskap och många vingårdar och byar att stanna till vid. Ni cyklar på cykelstigar, genom vinfälten på grusvägar och asfalterade traktorvägar och också på mindre landsvägar utan mycket trafik.

Pilgrimscykling Spanien – Den klassiska pilgrimsleden från León till Santiago de Compostela är en fantastisk cykelupplevelse! Turen börjar ni vid dörren till den Gotiska katedralen i León och sedan cyklar ni under 7 dagar mellan 27 och 55 km varje dag till ni kommer fram till Förlåtelsernas port i Santiago de Compostella.

Slovenien från berg till hav – En fantastisk cykelresa där ni följer de smaragdgröna floder från Julianska alperna ner till den soliga Adriatiska kusten. Resan börjar vid sagoliknande sjön Bled, en glaciarsjö känd för sin vackra kyrka på en ö och slottet osannolikt byggd längst ute på en klippvägg. Den här turen tar er förbi många av Sloveniens vackraste bergsvyer och bergspass, längs de svala floderna och genom flera vinodlande regioner.