Costa Rica

Spännande nyheter! Senaste åren har vi jobbat mycket kring Karibien och vi ser en större och större efterfrågan för det här fantastiska området. Anders har de senaste åren gjort resor i Karibien och Centralamerika. Öar och länder överfyllda med upplevelser och ett fantastiskt vinterklimat. Åsas Kuba-resor har blivit riktigt populära och bokas snabbt upp, nu är till exempel november fullsatt och februari-resan har börjat bokas.

Nu fortsätter vi med ett nytt land – Costa Rica! Hit ordnar vi tre resor nu i vintern. Anders gör en naturresa till Costa Rica & Panama som i princip är fullsatt. Samtidigt så har Åsa ordnat en resa till Costa Rica åt en privat grupp.

Då vi ser det stora intresset och har ett så bra program vill vi öppna upp det för fler. Vi har därför bokat upp rum för en liten grupp mellan den 18 februari och 3 mars. Det är Pär, som spenderade ett par månader i landet för några år sedan, som nu ser mycket fram emot att få återvända! Vi har har dessutom en svensktalande lokalguide som är med oss på vandringarna. Låter det intressant? Läs gärna mer om vår Vandring i Costa Rica!

Colombia

Anders har också ett nytt guideuppdrag som han gärna vill att ni följer med honom på – till spännande Colombia!

Följ med mig på en fantastisk naturresa till Colombia! Under de senaste fyra åren har jag gjort ett tiotal besök i Colombia, ett av Latinamerikas mest intressanta länder. Jag har vandrat i bergen, skådat djur och fåglar samt besökt ett tiotal av de större städerna. Bland dem som rest i runt i Sydamerika brukar tiden i Colombia ofta beskrivas som den roligaste. Vi kommer att möta en otrolig mångfald av djurliv, naturtyper, kulturer och mat. Resan är upplagd av Pelle Ståldal på Världens resor som har bott i landet och är Sveriges mest erfarna arrangör av resor till Colombia. Gå in på följande länk om du vill se hela programmet.

Pelle på Världens resor har lyckats göra en resa till några av de mest attraktiva områdena för naturälskare till ett bra pris. De platser vi besöker är sedan flera år populära destinationer för inhemska och utländska turister.

Läs mer om denna resa på varldensresor.se

Red-eyed Leaf Frog (Agalychnis callidryas)

early morning