Reseproducent

Telefon:
+0706 817 885

E-post: ingrid@cyklvandra.se

Favoritvandringar?
Gick nyligen W-trek i Patagonien och naturen där var fantastiskt vacker. Tänk blommande ginst mot isblå glaciärsjöar! Annars gillar jag Pyrenéerna för den goda maten – picknicken där är svårslagen.

Det bästa med att vandra?
Alla vackra vyer och fina samtal man har med dem som man går med. Det spelar ingen roll om det är folk man känner sedan innan eller helt nya personer, under en vandringsdag hinner man ändå prata om allt och inget! Det är också fantastiskt att komma ut i orörd natur som man bara kan nå genom att vandra, eller att komma upp på en höjd och få fin utsikt. Jag gillar även att man får vara ute och röra på sig en hel dag – alla måsten glöms bort, maten smakar godare och man somnar så gott på kvällen. Allra bäst är dock vandringen om den kan avslutas med ett bad eller en öl på en solig uteservering!

Det bästa med att cykla?
Jag är ganska ny på cykling men har verkligen fastnat för det under det senaste året! Det är ett härligt sätt att komma ut och få fina vyer och det ger dessutom bra träning. Man har kanske inte samma möjlighet till långa samtal, men å andra sidan får man en stund med sig själv. Det är ett roligt sätt att ta sig runt då man kommer längre och det händer lite mer än när man vandrar. Det finns nog inget bättre än att susa fram i en nedförsbacke med en vacker utsikt att njuta av!

Andra intressen
Jag älskar att surfa så när jag har tid över vistas jag helst vid havet, någonstans med bra vågor och gärna varmt i vattnet! Favoriten är Centralamerika för otrolig surf, mat, musik och härlig lokalbefolkning. Som tidigare spansklärare älskar jag också språket så det är såklart alltid en bonus att vara i länder där man får använda det!