Oroliga tider i världen och resebranchen, det är oerhört sorgligt att se hur land efter land drabbas och våra tankar går till alla de som är sjuka och de som tar hand om dem.

Vi har också liksom många av våra kollegor och samarbetspartners drabbats av att resemarknaden har kollapsat. Under våren och försommaren 2020 räknar vi inte med att kunna genomföra några resor.
För de kunder som har betalat in anmälnings avgifter till oss kommer vi att erbjuda några olika alternativ. Det kan vara framflyttad resa med prisgaranti under 2021 eller presentkort på beloppet plus 10 procent.
Vi TACKAR allra ödmjukast alla våra kunder som redan accepterat detta!

Vi förstår även er som väljer att få era pengar tillbaka, vi betalar tillbaka allt som vi fått in minus eventuella depositioner till hotell och flygbolag som vi inte själva får tillbaka.

Våra sista kunder kom tillbaka från Sri Lanka i början på denna veckan och nu är det bara att avvakta för att se hur epidemin utvecklar sig. Sorgligt nog drabbas även våra lokala samarbetspartner av ett sällan skådat avbräck, vilket vi är ledsna att se. Vi var med under förra finanskrisen 2009 som drabbade både Italien och Spanien hårt. Mest sorgligt är det förstås att se alla människoliv som går till spillo och vår tankar går till alla som drabbats.

Vi jobbar nu också med att ta fram fina vandrings- och cykelpaket i Sverige och Norge. Redan nu har vi ett par härliga vandringsresor på Österlen att erbjuda, samt en exotisk cykelresa till Västerbottniska Sapmí med möjlighet till boende i trädhus (typ fågelholkar!). Vi jobbar också för att ta fram flera fina förslag i vår vackra närmiljö. Om just du sitter på tips om ett område du tycker fler svenska ska uppleva i Sverige eller Norge – hör av dig!

Vi är hoppfulla och är övertygade om att vi kommer att vilja ses, umgås och att våra resor kommer igång igen när denna kris har passerat. Ta hand er så länge!