Låt oss på Cykla & Vandra komma med lite inspiration inför julhelgen. Årets resesäsong går mot sitt slut men snart är det 2018 och vi arbetar för högtryck för att utöka vårt sortiment av fantastiska cykel- och vandringsresor!

Vårt fokus ligger på resor till Spanien men vi brinner också för resor till Latinamerika under vinterhalvåret. Våra resor till Kuba och Costa Rica/Panama har varit väldigt populära och vi räknar med att kunna upprepa dessa vintern 2018-19. Vi vill också passa på att påminna om att vi kan skräddarsy resor för familjer, privata grupper och företagsgrupper till de områden som vi kan. Titta gärna runt på vår cyklavandra.se och se om ni hittar något som passar er. Här kommer några smakprov på våra guidade resor!

Vandring på Kuba den 29 januari har platser kvar och vi kommer snart att lägga upp datum för kommande vintersäsong. Vi har också planer på att utöka med turer till det okända östra Kuba.

Läs mer

Costa Brava i Dalís fotspår – fantastiska vandringsdagar där vi startar vår vandring i Dalís födelsestad Figueres och avslutar den sedan i hans by Cadaqués. Läs mer

Vinvandring Priorat – Det mytomspunna lilla vinområdet Priorat har inte bara vin utan även vandring i världsklass. Med detta paket kombinerar vi de båda till en fantastiskt trevlig vandringsupplevelse. Läs mer

 

Vandring i Andalusiens Sierror den 5 maj kommer att ledas av Anders Elmfors, en fantastisk vandringsresa i ett Andalusien i vårskrud under 9 dagar. Läs mer.

 

Cykling på Sri lanka – En spännande nyhet med avresa den 25 oktober är med utmärkt stöd av följebuss, lokalguide och svensk färdledning. Första cyklar vi till staden och den arkeologiska platsen Polonnaruwa. I det gamla kungliga staden, vi uppleva historien om buddhismen i första hand. Vi utforskar ruinerna och templen i den antika huvudstaden, med på Unescos världsarvslista, innan vi fortsätter efter lunch genom risfälten och längs bevattningskanaler.

Läs mer.

Hoppas vi ses under 2018!

Julhälsningar från

Anders, Pär och Åsa.