Yoga och vandring Costa Brava

//Yoga och vandring Costa Brava
Yoga och vandring Costa Brava2018-08-06T14:10:43+00:00

 

Datum: 4-9 okt 2018

Ett område i Katalonien som är svårt att inte tycka om är Costa Brava, just norr om Barcelona. Här finns verkligen allt! Från vackra gamla fiskebyar som till stora turistorter, området har fantastiskt fina stränder, skyddade vikar, vackra tallskogar och god mat. I denna vackra natur omgiven av Medelhavet erbjuder vi detta yoga paket på 4 nätter.

Yoga instruktör: Camilla Hedman

Paketet innehåller också vandringar längs vandringsleden GR 92 som ni finner i närheten av detta hotell. Vi bor på Hotel Hostalillo alldeles vid havet. Hotellet ligger vackert alldeles vid stranden in den lilla fina byn och alla rum har havsutsikt.

Tidsplan

4 oktober
Ankomstdag Barcelona och vidare transport upp till Costa Brava.
Vi samlas på eftermiddagen/kvällen för gemensam middag.

5 oktober
Vi startar dagen med ett härligt yogapass, sedan väntar en god frukost. Efter den så vandrar vi söderut längs den fina kusten till mysiga staden Palafrugell där vi äter lunch vid havet. Om tid finns och om butiken är öppen på lördag em i juni så stannar vi till vid Spaniens största vinbutik som ligger i Palafrugell för lite shopping och kanske provsmakning av ett glas vin.

6 oktober
Idag stundar återigen ett härligt avslappnande yoga pass innan frukost. När vi ätit så väntar buss på oss och som tar oss till Palafrugell, här kliver vi på cyklar och har en hel dag på cykel ute på den fina Katalanska landsbygden. Vi passerar fina medeltida byar, gör ett besök på en vinbodega innan vi avslutar cykelturen med en god lunch. Elcykel finns (liten extrakostnad för det).

I eftermiddag så kan de som inte vill ta det lugnt på hotellet ta en tur upp till fina byn Begur och kanske shoppa eller ta ett glas cava på stadens fina lilla torg. Denna tur görs frivilligt och priset för taxi är ca 12€ / person t&r.

7 oktober
Ny dag och nytt yoga pass, sedan gör i idag igen en fin vandring längs den vackra kusten. Vi går idag norrut längs den fina kusten – kanske en kaffe på fina hotel Aigua Blava innan vi fortsätter till stranden Sa Tuna där vi äter lunch alldeles vid havet. På eftermiddagen hämtar en buss oss tillbaka till hotellet.

8 oktober
vi avslutar vår vistelse i Costa Brava med ett yoga pass på stranden innan vi lämnar vackra Tamariu.

Vandring efter kusten

Om oss

Åsa Sandström arbetar sedan många år i resebranschen, senaste drygt tio år tillbaka bor hon i Barcelona och driver företaget Active Spain tillsammans med kollegan Pär Lindholm. Åsa älskar att vara ute i naturen och de vandringsresor som hon och Pär arrangerar är mycket uppskattade.

– Vandring ger lugn och ro, därför strävar vi också efter att inte ha för stora grupper när vi vandrar. Mitt jobb är ett privilegium säger Åsa, jag får vistas i fantastisk natur tillsammans med underbara människor!

Pris och bokning

Pris: endast 795€

Priset inkluderar:
Logi del i dubbelrum med havsutsikt inklusive frukost.
Välkomstmiddag första kvällen samt avslutningsmiddag sista kvällen
yogapass varje morgon
2 vandringar längs den fina kusten
en cykeldag mellan fina medeltida byar med besök på lokal vingård och lunch
Lokala transporter.

Ingår ej
Flyg till/från Barcelona
Enkelrumspris: på förfrågan
Tillkommer för transport till och från vandring, dryck till maten och övriga luncher, middagar.

Anmälan och mer information asa@activespain.se

Kommande resor